Svaka žena ima svoju prirodnu ljepotu i šarm, zbog kojih može da izgleda lijepo i bez šminke i drugih metoda uljepšavanja.

Da biste izgledali najljepše što možete bez ikakvih „pomagala“, pratite sledećih 6 savjeta:

1. Izgled lica

Da bi vaša koža bila zdrava, umivajte se kamilicom. Dosta će pomoći i jedan gutljaj čaja od ove biljke pomješanog s medom prije doručka.

2. Kosa

Lijepa kosa je pola ljepote! A pritom uopšte ne morate da se farbate ili idete svakog dana kod frizera. Prirodna boja nikome ne može loše da stoji, dovoljno je samo da vam kosa uvijek bude čista i zdrava, a procvjetali krajevi skraćeni.

3. Njega ruku

Ništa ružnije od ispucale kože na rukama! Odaberite hranljivu kremu i njegujte vaše ruke svake večeri pred spavanje. Namažite i neki neutralan lak na nokte, i to će biti pun pogodak!

4. Koža bez mitisera

Na licu ne morate da imate puder da biste izgledali lijepo, ali ono što je čist višak jesu ružne, crne, uporne tačkice – mitiseri. Potrudite se da ih sve uklonite uz pomoć nekog dobrog preparata ili vještih ruku kozmetičara. Koža će vam zablistati!

5. Njegovane usne

Ispucale usne su veliko Ne za lepotu. Hladnoća je veliki neprijatelj lijepih i njegovanih usana, pa na vreme nabavite i počnite da koristite hranljivi balzam ili labelo.

6. Bijeli zubi

Nema te šminke koje će vaše lice učiniti tako privlačnim kao zdravi, bijeli zubi!

 

Izvor: zenskikutak.rs

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!