Grčka kraljevska porodica možda ne živi u palati, ali svakako vodi život dostojan bajke.

Iako od 1973. godine, kada je u Grčkoj ukinuta monarhija, žive na relaciji London – Njujork i ne zalaze često u rodnu zemlju, princ Pavlos (51) i njegova supruga Mari Šantal (48) i dalje održavaju stil života na kojem bi im pozavideli mnogi članovi kraljevskih porodica širom svijeta. Ovo posebno važi za njihovu najstariju kćerku princezu Olimpiju (22) koja na društvenim mrežama često ljudima daje uvid u raskoš u kojem živi.

 

Ona vrijeme provodi u Njujorku gdje i studira, ali porodica ima i nekoliko kuća širom Velike Britanije, kao i na Bahamima. A sama princeza Olimpija se i te kako trudi da iskoristi maksimum onoga što joj porodica i zvučno ime pružaju.

Makar kada je uživanje u pitanju.

Pošto nema nikakvih zvaničnih dužnosti jedne princeze, Olimpija svoje vrijeme mahom provodi putujući i uživajući, a dosta vremena provodi i na Instagramu gdje ima skoro 150 hiljada pratilaca.

Arnold Palmer Alert !

A post shared by Olympia of Greece (@olympiagreece) on

Ona je rođena u Njujorku i ne govori grčki jezik, ali često ističe kako je ponosna na svoje korijene, a ljeti je možete i zateći na najluksuznijim grčkim plažama kako uživa okružena prijateljima, među kojima se nalaze i Paris Hilton, Niki Rotšild, Popi Delavinj i mnoga druga zvučna imena, posebno iz svijeta mode.

Jedna od najboljih drugarica joj je rođaka Talita von Furstenberg, unuka poznate dizajnerke Dajen von Furstenberg.

Summer bummer

A post shared by Olympia of Greece (@olympiagreece) on

 

I dok ostale princeze i vojvotkinje, poput Kejt Midlton i Megan Markl, moraju svakodnevno da vode računa o svakom potezu i da se pojavljuju na svim događajima, ujedno mašući ručicom, Olimpija može da uživa u pravom kraljevskom životu i luksuzu.

Izvor: Noizz.rs

 

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!