Ljubavne veze nisu jednostavne i zahtijevaju neprestani trud oba partnera. No, kako znati jeste li upoznali nekoga u koga se isplati ulagati vrijeme i trud? Kolege sa portala Zadovoljna.hr su pitale petoricu “stvarnih” muškaraca šta oni zapravo očekuju od žene s kojom planiraju započeti ozbiljnu vezu.

Ovih pet “vrsta” žena su najpoželjnije!

1. Eksperimentatorica

Želim nekoga kko je spreman isprobati nove stvari, kaže 35-ogodišnji Vjekoslav i dodaje, ‘žene koje se drže svojih zacrtanih navika i odbijaju isprobati nešto novo, naprimjer, novo jelo na jelovniku tokom spoja, uistinu su dosadne. Jedan od najboljih dijelova veze je zajedničko uživanje u novim iskustvima.

2. Navijačica

Iznenadilo me kada sam upoznao svoju današnju suprugu, priznaje 27-ogodišnji Ivan, da mi u životu nedostaje navijačica, neko ko će mi reći da će sve biti dobro kad imam tešku sedmicu na poslu, i neko ko će me javno podržati na porodičnim okupljanjima.

3. Samouvjerena žena

Samopouzdanje. Ako nema samopouzdanje, onda nije materijal za ozbiljniju vezu, za mene, priznaje Matko koji će uskoro napuniti 30 godina. Ne samo da je seksi kada je žena svjesna svoje vrijednosti, nego je iznimno neprivlačno kada trebaš potrošiti sate da bi neku ženu uvjerio da je vrijedna tvoga vremena i truda. Prije ili kasnije, počet ćeš se pitati ima li to ikakvog smisla.

4. Luckasta žena

Kada se žena može dovoljno opustiti da mi pokaže svoju luckastu stranu, onda znam da sam upoznao potencijalnu djevojku, priznaje 23 godina star Stjepan. Želim nekoga ko se neće sramiti pokazati mi svoje pravo lice. Mislim da sam se u svoju bivšu zaljubio kad je na jednom partiju počela pjevušiti pjesmu Hakuna Matata iz crtića Kralj lavova.

5. Pustolovka

Nadam se da me ovo neće okarakterizirati kao seljačinu, priznaje 37-ogodišnji Ante, no ja želim djevojku koja je pustolovna u krevetu. Ne očekujem od nje ispunjavanje svake želje, ali ne želim svake večeri imati identičan seks. Želim ženu koja će izraziti svoje želje u krevetu i koja se zna prepustiti uživanju.

Komentari

Komentari

Nema više članaka