Ne moramo govoriti da je Zara jedan od onih modnih brendova koji je izuzetno popularan širom svijeta, ali jedna haljina iz jesenje kolekcije razlog je naše, ali i pažnje medija širom modne zajednice.

Maria Ortega, kćerka Amancija Ortege ,osnivača Inditexa te, između ostalih brendova, Zare, nedavno je prošetala pariškim ulicama tokom Sedmice visoke mode u spektakularnoj bijeloj haljini na resice.

I dok su mnogi mislili kako je u pitanju dizajnerski odjevni komad kojem priliči i visoka cijena, uskoro nas je sve iznenadila i otkrila kako je haljina zapravo iz jesenje Zarine kolekcije.

Asimetričnog kroja, s “halterkragnom” i dubokim izrezom na leđima, haljina je izmamila oduševljenje mnogih, posebno kad su saznali da i sami mogu sebi priuštiti primjerak.

Iako je njena u bijeloj boji, u Zarinoj ponudi haljina je predstavljena u tamnoj tirkiznoj boji i cijena joj je oko 160 KM.

Sjajna opcija za bilo kakav svečani događaj, a ako se pojavi i u bijelom izdanju, sigurni smo da ćemo vidjeti i koju mladenku u ovoj pristupačnoj verziji vjenčanice.

Izvor: fashion.hr 

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!