Bivši predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, Barak Obama, više (nažalost) ne obavlja ovu važnu fuknciju, ali i dalje ima značajnu ulogu u životima mnogih ljudi širom svijeta. Posebno otkako je postao guru za ljubav i rado dijeli savjete.

Tokom dva mandata, odnosno osam godina, koliko je proveo na čelu najmoćnije sile svijeta, Obamu smo često mogli da vidimo i u veoma nježnim izdanjima, posebno kada je u blizini njegova supruga Mišel. Ovaj par često je bio totalni #relationshipgoals a posebno sada, kada se porede sa Donaldom i Melanijom Tramp.

Mišel i Barak u braku su 25 godina i zato ih treba poslušati kada nešto govore o ljubavi. A u svojoj knjizi “Yes We (Still) Can”, bivši Obamin savjetnik, Den Fajfer, otkrio je najvažnije savjete o ljubavi koje je dobio od nekadašnjeg predsednika SAD.

Naime, Barak Obama rekao je Fajferu da sebi postavi tri pitanja koja su najvažnija kada odlučuje o tome da li bi sa nekom osobom mogao i trebalo da provede ostatak života.

Važno je smejati se zajedno, a Mišel i Barak to odlično znaju
Važno je smijati se zajedno, a Mišel i Barak to odlično znaju Foto: Profimedia

I zaista, ove tri stvari vraćaju nas na onoga što je korijen svake uspješne veze. Zato, ista pitanja postavite i sami sebi i izvucite zaključak, jer ovo je sve što treba da znate o ljubavi.

1. Da li ti je ta osoba interesantna?

– Provesti ćeš više vremena sa tom osobom nego bilo kim drugim do kraja života i ništa nije važnije od toga da uvijek želiš da čuješ šta ona ima da kaže o nečemu – kaže Obama i to potpuno ima smisla.

2. Da li te ona zasmijava?

Slično kao i sa razgovorom – ukoliko u vašem životu ne bude mnogo smijeha, biće do jako dug i dosadan život.

3. Ako želiš djecu, da li bi ta osoba bila dobar roditelj?

– Život je dug. A te stvari su jedine bitne dugoročno gledano – zaključuje Barak.

Ako je vaš odgovor na sva tri pitanja DA, čestitamo, pronašli ste idealnu osobu!

Foto: Profimedia

Izvor: Noizz.rs

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!