Shopping ponuda u Tuzli je odnedavno bogatija za specijaliziranu optiku Farmacolux Sun shop. U ovom jedinstvenom shop-u na našim prostorima možete pronaći veliki izbor sunčanih naočala vrhunskog kvaliteta, s potpisom najpoznatijih svjetskih brendova. 

Iz Farmacolux-a su odlučili obradovati Miss ženstvenosti prema izboru naših čitatelja i aktuelnu Miss Federacije BiH, predivnu Darju Hajdukov modelom sunčanih naočala koje najbolje pristaju njenom lijepom licu, ali i njenom stilu. Jer ipak, jedno od najljepših lica u našoj državi zaslužuje model naočala po posljednjim trendovima, ali svakako i kvalitetnu zaštitu očiju od sunčevog zračenja.

Izabrala sam neobičan model, jako moderan i drugačiji od svega što sam ove sezone vidjela u prodavnicama, ali i na ulicama. Teško je bilo izabrati, budući da je izbor veliki, ali zahvaljujući gospođi koja radi u Sun Shop-u uspjela sam izabrati naočale koje ću rado nositi tokom cijelog ljeta”, podijelila je sa nama svoje utiske Miss Federacije, nakon posjete Farmacolux Sun Shop-u.

Kao što je Darja izabrala svoj savršeni model sunčanih naočala za ovo ljeto, možete to uraditi i vi ako posjetite novootvoreni Farmacolux Sun Shop na prvom spratu Merkator centra.

Ako požurite i budete jedan od prvih 100 kupaca, očekuje vaš popust čak do 50%. 

 

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!