Vaše oči trebaju kvalitetnu zaštitu od sunca, a vaš stil vapi za modernim okvirom koji će se savršeno uklopiti u vaše svakodnevne kombinacije?

Novootvoreni jedinstveni,  specijalizirani Farmacolux Sun shop zadovoljiće sve vaše standard kada je u pitanju izbor savršenih sunčanih naočala za ovo ljeto. A s obzirom na kvalitet, i za naredne sezone – sve dok budete željeli da ih nosite!

Nema sumnje da će svi uspjeti pronaći svoj savršeni model budući da su u ponudi Sun shop-a isključivo sunčane naočale najvećih svjetskih brendova Gucci, Fendi, Porche design, Police, Furla, Carrera, Marc Jacobs, Guess, Yves saint Laurent, AboOriginal, Ozzie, Sover, Max Mara, Tommy Hilfiger, Boss, Boss orange, Kypers, Polar Glare, Pierre Cardin, Seventh street, Blumarine, Escada, Pier Martino, Exess.

Ako požurite u Mercator, u specijalizirani Farmacolux shop na prvom spratu i vaš novčanik će da se raduje novim sunčanim naočalama jer su tamo pripremili popust od 10 do 50% za prvih 100 kupaca. Ako ne stignete biti među prvih 100 prezadovoljnih kupaca, ne brinite! Do kraja mjeseca maja također možete “uloviti” svoj savršeni model po znatno sniženoj cijeni.

Posjetite novootvoreni Farmacolux Sun shop, vaše oči će vam biti zahvalne! Posjetite li Sun shop u maju i vaš novčanik će vam biti zahvalan! Zato ne propuistite ovu sjajnu kombinaciju!

 

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!