Muškarci, za razliku od žena, nemaju mnogo erogenih zona. Ali, na njegovom tijelu postoje čarobne tačke strasti, a ni jedna se ne nalazi ispod struka!

Osim bradavice, pupka, prepona i, naravno muškog polnog organa, na tijelu muškarca postoje tačke koje mogu da izazovu erupciju strasti.

Riječ je o njegovom vratu koji skriva najjače erogene zone i koji, ako se dodirne, poljubi ili pak gricne na pravi način može da ga u trenu uzbudi.

#1 Za poljupce

Želite li da isprobate najstariji trik koji zaista pali, “napadnite” njegov vrat. Nakon poljupca u usne skrenite pogled i krenite prema vratu, tačnije području ispod uha. Poljupci na ovom dijelu vrlo su strastveni i zavodljivi te se smatraju najmoćnijom erogenom zonom. Poigrajte se s poljupcima i priuštite mu užitak koji podiže granice.

#2 Za dodire

Vrhovi jagodica koji polako prelaze preko tijela ženama predstavlja pravi užitak. Ali, isti efekt imaju i na muškarcu, posebno na dijelu vrata. Želite li da isprobate ovaj trik upotrijebite maštu i lagano krenite u akciju. Kada zagrlite muškarca i krenete s poljupcima, vrhovima prstiju polako pređite po sredini njegovog vrata i to od potiljka prema dolje. Ovaj nježan dodir vrlo je moćan, posebno ako se kombinuje s prvom tačkom.

3. Za grickanje

Nježno grickanje vrlo je strastven čin koji, u žaru seksualnog odnosa spontano ili ciljano koriste mnogi. Ali nježni ugrizi čine čuda na vratu muškarca i zato isprobajte ovu staru dobru tehniku uzburkavanja strasti. Krenite s tačkom 2, potom pređite na tačku 1, a za veliko finale iskoristite zubiće. Završetak vrata i dio ramena nježno uhvatite zubima pa uhvatite kožu tek toliko da to osjeti. Užitak koji pruža ovaj na oko beznačajan trik za muškarca je neopisiv.

Izvor: Life content

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!