Ovaj tekst je napisao muškarac za muškarce, ali mnoge žene kažu da je James M. Sama formulisao njihova očekivanja bolje nego što bi one same to mogle da učine…

Zato i jeste pisan u drugom licu, kao poruka muškom dijelu čitalačke publike koja broji više od 30 miliona posjetilaca njegovog bloga.

1. Ne očekujte med i mlijeko.

Ne bi trebalo da obigravate oko problema, već da sjednete i porazgovarate o njima sa ženom koju volite, jer je to jedini način da ostane kraj vas. Ukoliko postoji nešto što je muči, ona će to i reći. Ona je žena koja se nosi sa problemima i rješava ih, a isto to očekuje i od vas.

2. Ne očekujte da se vaša veza temelji na SMS porukama.

Ovakve žene odlikuje vještina verbalne komunikacije a SMS poruke ne mogu da izraze sve nijanse. Naravno, par poruka u toku dana koje će oržavati kontakt su potpuno u redu, ali se potrudite da dopisivanje zamijenite kominukacijom oči u oči.

3. Ne očekujte da je impresioniraju vaše ludorije.

Sve što se tiče vašeg društvenog života zadržite za sebe. Svaki djetinjasti pokušaj da je napravite ljubomornom tako što ćete objavljivati na društvenim mrežama svoje slike u društvu drugih žena može da izazove samo kontra efekat. Jaka žena nikada nije ljubomorna, jer ima dovoljno samopouzdanja i zna ko jeste i ko nije vrijedan njenog vremena. Ako je spremna da vam se posveti u potpunosti – isto to očekuje i od vas.

4. Ne očekujte bespredmentne razgovore.

Jaka, zrela, elokventna, strastvena i obrazovana žena želi kvalitetne razgovore. Čak i kada se zabavlja, njene misli su usmjerene ka bitnim stvarima. Ukoliko želite njenu pažnju, trebalo bi da naučite da se nosite sa tim.

5. Ona ne toleriše neodlučnost.

Vjerovatnoća da se bavi stresnim poslom je prilično velika, tako da ona nema vremena za besmislice i trivijalnosti. Ukoliko ste neodlučni i nemate inicijativu, znajte da na nju to može da utiče samo negativno. Ona očekuje da vi donosite odluke, budete kreativni i inovativni.

6. Ne očekujte da trpi nepoštovanje.

Zapravo, ovako nešto ne očekujte ni od jedne žene. Savremene žene su hrabre, smjele, samopouzdane i znaju šta žele. Jedno je sigurno: one ne žele da budu sa muškarcem koji ih ne poštuje i ne odnosi se prema njima onako kako zaslužuju.

Ona jako ceni čvrst i odlučan stav.

7. Flegmatičnost je ne impresionira.

Važno je da znate šta želite, bilo da to uključuje ili ne uključuje nju. Vaše mišljenje iza kojeg stojite je uvijek pozitivno u njenim očima.

8. Očekujte da će vas neprestano motivisati.

Jake žene žive život koji ima svrhu, ciljeve, one slijede svoju viziju. Ako je izabrala da takav život dijeli sa vama, njena ambicioznost će se reflektovati i na vas. Znajte da pored sebe imate podršku, timskog igrača, nekoga ko na vas gleda kao na sebi jednakog.

9. Očekujte da vam se posveti u potpunosti.

Nezavisne žene su odane. Takođe, one očekuju da budete iskreni i posvećeni vašoj vezi; isto to, čak i više očekujte i sa njene strane. Ona sa jednakom strašću radi sve. Znajte da ni u koga nećete imati povjerenja kao što imate u nju.

10. Očekujte nova iskustva.

Ona je vodila strastven život, pun uzbuđenja i prije nego što ste se vas dvoje upoznali. Mnoštvo hobija, interesovanja i iskustava jesu ono što karakteriše njen život. Zato, očekujte da sve ovo podijeli i proživljava i sa vama.

11. Radovaćete se svakom novom danu provedenim sa njom.

Dosada će postati nepostojeća riječ u vašem vokabularu, jer sa njom nikada nije dosadno. Ona je uvijek u pokretu, tako da se nemojte iznenaditi da dok uživa na kauču iznenada predloži vikend putovanje.

12. Očekujte da ćete živjeti divan život.

Kao motivisana, ambiciozna i inteligentna osoba sigurno stremite kvalitetnom životu. I zaista, ne postoji bolji osjećaj od onog kada znate da osoba koja je pored vas dijeli iste želje i aspiracije poput vas.

Sreća je nešto što vas čeka na zajedničkom životnom putu, jer jake žene vole iskreno i duboko. Ona će probuditi ono što je najbolje u vama. A ipak, ostaćete ono što jeste, onaj muškarac u kojeg se zaljubila.

Izvor: lovesensa.rs

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!