Izlišno je pričati o količini šmekerstva Džordža Klunija. Tipovi poput njega su toliko rijetki da se gotovo svaka njegova rečenica može staviti u knjige o bontonu, a zatim da se te iste knjige čitaju pred spavanje. Tada bi možda ovaj svijet bio ljepše mjesto, a žene bi se osjećale mnogo prijatnije u svojoj koži.

Julijana Vilan je podijelila sa javnošću saosjećanje koje je izrazio Kluni sa svim kolegicama, i razumijevanje pritiska pod kojem su glumice kako bi postigle idealnu liniju. Ona se otvorila na Twitteru i objasnila šta je tačno time mislila. Sve se dešavalo u vrijeme snimanja serije “ER” u kojoj je Kluni imao glavnu ulogu.

“Počinjemo snimanje, rade se posljednje pripreme, a onda sam načula kako neko tiho govori Džordžu: ‘Da li si čuo šta su rekli Juliji?’ (oni – misleći na producente)

Kluni: “Da li su joj rekli da mora da smrša?”

– Da.

Kluni: “Je l’ im rekla da odjebu?”

– Aha.

Kluni: “Dobro im je rekla.”

“Tada sam se zaljubila u njega. Kad god su mi tokom karijere rekli da moram da smršam, čula sam Džordžov glas: ‘Reci im da odjebu’.

Vilanova je takođe rekla kako su standardi Holivuda o ženskom tijelu bili brutalni tokom devedesetih, jer “nije bilo raznovrsnosti u izgledu žena”, kao što što je to slučaj danas.

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!