Postoje djevojke koje su svoje šminkerske vještine dovele do perfekcije nevidljivosti – našminkana je, ali odaje utisak kao da nema ni trag podloge / pudera na sebi. U pitanju su male vještine velikih majstora. U ovu grupu spada u buduća spuruga princa Harija – Megan Markle.

Američka glumica, koja je preprano otišla u penziju zbog budućih obaveza u kraljevskoj porodici, ni prije ulaska u Bakingemsku palatu nije bila pobornik full make up izgleda. Uglavnom se oslanjala na devizu – manje je više i prirodan izgled, ali otkako je krenula zajedno sa princem Harijem u obilaske kulturne baštine Velike Britanije i humanitarne akcije nijednom se nije pojavila sa našminkanim licem – skoro nenašminkanim.

Megan Markl

Nema senčenja, nema konturisanja, hajlajtera, jakih tečnih karmina ili sjajeva za usne, ali uvijek istakne oči maskarom i tamnom sjenkom i to bi bilo sve.

Megan u Kardifu

Treba imati u vidu da buduća kraljevska snajka ima odličan ten koji zapravo i ne zahtijeva bog zna koliko utrošenog vremena ispred ogledala.

Megan Markl bez šminke
Markle ostavlja utisak potpuno prirodne djevojke kojoj je do šminke stalo kao do lanjskog snijega. Ali, i Kejt Midlton uvijek izgleda isto – minimalne doze pudera i tonera. Ipak, Markle je ovdje doktorirala jer na trenutak pomislite da uopšte nije našminkana. U odnosu na period prije konekcija sa kraljevskom porodicom – razlika je primijetna.
Megan full make up

Izvor: Noizz.rs

 

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!