Mladim i zaljubljenim ljudima svašta pada na pamet. Njihove želje i volja su toliko jaki da su spremni da istrpe temperaturu ispod nule u blizini zaleđenog jezera samo da bi imali najromantičnije fotografije sa vjeridbe.

Džoš Moris i Morgan Deji iz Tenesija došli su na suludu ideju za ovo doba godine. Naime, njih dvoje su odlučili da fotografije za vjeridbu ovjekovječe na Bald River Falls na minus tri.

Fotografkinja Kejli Elmor rekla je za “BoredPanda” da su vodopadi u Tenesiju okruženi interesantnim pejzažom i da su bili idealno mjesto za fotografisanje, međutim, prvobitni plan nije bio da se par smrzava na zaleđenim vodopadima.

Zaljubljene ptičice nisu namjerno izabrale ledeni dan i carstvo Snježne kraljice za potrebe vjeridbe, već su preko društvenih mreža saznali da je njihova omiljena lokacija na dan slikanja zaleđena. Umjesto da otkažu, stisli su zube.

“Na Facebook-u smo saznali da su se vodopadi zaledeli, ali kad smo došli tamo i vidjeli kako sve izgleda, bili smo spremni da se smrzavamo za dobru fotografiju”.

Kako su rekli, tako je i bilo, jer je Džoš bio u odijelu, a Morgan u tankoj haljini dok ih je okruživao led. Iako su se tresli, ipak su uspjeli da zadrže na nekoliko frejmova osmijeh na licima kako bi napravili najčudesnije fotke sa vjeridbe.

Morate nekog mnogo da volite da biste se smrzavali za fotku na ledu.

Izvor: Noizz.rs

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!