Većina žena pogrešno smatra da su zbog svoje komplikovanosti odbojne i teške muškarcima. Gotovo je uvijek slađe i napetije ono što je komplikovano, a muškarac koji odluči da se posveti takvoj ženi otvara prostor za iskrenu ljubav i njoj dokazuje da je dobar partner na duge staze.
Većina žena pogrešno smatra da su zbog svoje komplikovanosti odbojne i teške muškarcima, te da oni sa njima ne mogu da izađu na kraj i da će teško pronaći životnog partnera. Ali, kako to obično biva, žene su komplikovane sa razlogom.

Njihova komplikovanost ima svrhu i tu je da bi se muškarci razdvojili na one koji ženu žele samo na jednu noć i one “prave” koji će je zaista voljeti i cijeniti. Oni koji se posvete će se truditi da pokažu da žele ostati uz nju i da je vole. Tu svoju sposobnost žene koriste potpuno instinktivno, odnosno nesvjesno.

Muškarci imaju običaj da kažu kako se žene koriste psihološkim igricama. Ali ono čega oni nisu svjesni jeste da ni one nisu svjesne da to rade. One žele da testiraju muškarca koji je sa njima i njegove namjere iskrene. Koristeći svoju, takozvanu komplikovanost ona saznaje više o njegovom karakteru i namjerama, te da li je vrijedan upuštanja u dugoročnu i ozbiljnu vezu.

Izvor: cicimici.com

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!