Naša draga Dunja Tadić i naravno ekipa “Ženskog rokovnika” osmislila je sasvim novi proizvod koji ćemo obožavati. Za sve nas sanjalice kampanjskog duha, za one koje su davno odustale od toga da mogu biti dosljednje u realizaciji planiranog ali i za one koje vole fokusirano planirati svoju svakodnevnicu tu je novi FOKUS PLANER i teško da može bolje i primamljivije izgledati.

Očarane njegovim dizajnom ali i detaljno osmišljenim konceptom koji nam olakšava život sigurne smo da jednom kada ga kupite najdalje što će otići od vas biti će torba koju nosite.

“Ukrale” smo i šta su na online shopu napisali o Fokus planeru 🙂

“Početak je ponekad najteži dio putovanja. Fokus planer osmišljen kao alat koji će vam pomoći da započnete putovanje do uspješnog planiranja i postavljanja ciljeva.

Prepun je savjeta, alata i sadržaja koji će vas naučiti kako postaviti ciljeve i raditi na njihovu ostvarivanju uz pomoć pravilnog planiranja i organizacije.

Ako mislite da imate odlične ideje, ali ne znate kako ih početi ostvarivati, Fokus planer je pravo rješenje za vas. Nećete to ni primijetiti, a već ćete započeti putovanje koje će vas odvesti do vaših ciljeva!”

 

Komentari

Komentari