Ženski rokovnik emotivnim videom podsjeća koliko je važno najboljoj prijateljici reći zašto je volite i zašto je jedinstvena!

 Ženski rokovnik  za 2018. godinu rezultat je najljepše i najvažnije suradnje jer po prvi put rokovnik nije osmišljen od strane kreativnog tima, nego su ga kreirale njegove korisnice. Više od 500 žena ispisalo je predivne, inspirativne poruke i riječi koje bi uputile svojim prijateljicama i koje su otisnute na stranicama rokovnika.Iščitavajući sve te predivne poruke, tim Ženskog rokovnika došao je do zaključka da se jedna poruka stalno i uvijek ponavlja: „Budi što jesi jer je to što jesi divno.“

Postoji li ljepša poruka koju možemo poslati prijatelju?

Nošeni upravo tom spoznajom, tim Ženskog rokovnika pod kreativnim vodstvom poznate hrvatske spisateljice Ive Ušćumlić, snimio je poseban video u kojem je osam žena glasno i sa srcem reklo nešto o svojoj najboljoj prijateljici. Zašto je vole, zašto je tako dugo u njihovom životu i zašto im je važna. U videu se miješaju suze i smijeh, a rezultat svega je da su četiri posebne žene čule zašto su voljene i zašto su životi njihovih prijateljica nezamislivi bez njih. Jer svima nam ponekad treba ohrabrenje i lijepa riječ i to tijekom cijele godine, svih 365 dana zaslužujemo da nam se kaže ili da same sebi kažemo da smo divne, baš takve savršeno nesavršene.

Ženski rokovnik je iznenadio četiri divne žene, a sve vas pozivamo da isto to napravite! Recite ili napišite svojoj najboljoj prijateljici, mami, sestri, curi zašto je tako posebna! Ono što ćete dobiti nazad je neprocjenjivo!

Izvor: cosmopolitan.hr

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!