Prvi modni forum ‘Rewriting fashion / We can create change, together!’ bit će održan u sarajevskom Klubu 1 u četvrtak 25. aprila u organizaciji Fashion.Beauty.Love magazina.

Forum će na jednom mjestu okupiti modne dizajnere i dizajnerice, urednice lifestyle magazina, fotografe i fotografkinje i modne entuzijaste koji će razmijeniti ideje i iskustva s uvjerenjem da zajedno mogu napraviti promjene na modnoj sceni u Bosni i Hercegovini.

Šest dijelova foruma povest će vas putem nastanka modnih kolekcija, od ideje i skice, finalnog izgleda i plasmana pa sve do konzumenta na tržištu Bosne i Hercegovine. Kroz razgovore sa panelistima i panelistkinjama upoznat ćemo vas s kakvim sve izazovima i problemima se susreću konstruktori, krojači, modni dizajneri, urednice magazina i časopisa, fotografi i fotografkinje i modeli u zemlji u kojoj je modna industrija na margini društva.
Samo kao zajednica možemo biti dio rješenja!

Forum je mnogo više od prilike da se razmijene iskustva i nauče neke nove stvari.

Vjerujemo da je dijalog baza za kreativnost i inovativnost.

 

Program pogledajte OVDJE

 

Sigurni da će ovo biti fenomenalan događaj pozivamo vas da budete i sami dio istog. Bravo za ekipu koja je vrijedno pripremala ovaj događaj <3

Komentari

Komentari