Više vam nije dovoljno da imate mjesto na kome ćete dobiti kvalitetan beauty tretman i želite da ta usluga ima i dodatni “začin”? Odlazite na tretmane i jedva čekate da se završe, jer volite samo njihov rezultat ali ne i proces? Ne sviđa vam se klasični, sterilni eneterijer kakav ima većina salona?

Od nedavno, u Tuzli postoji mjesto koje će biti lijek za sva spomenuta nezadovoljstva. Nalazi se na adresi Slavinovići do br.6 – Estetic centar “La Femme”.

Lijepa vlasnica otvorila je vrata ovog Centra s idejom da svojim klijenticama i klijentima pruži uslugu kakvu nemaju ni u jednom drugom salonu. Pored široke ponude tretmana u ponudu je odlučila uključiti poseban ugođaj.

“Ideja Estetic centra “La Femme” je pružiti osjećaj udobnosti, zadovoljstva i opuštenosti te da na jednome mjestu možete odraditi sve što je potrebno kako biste bili spremni za izlazak, svečanu proslavu, važne događaje ili jednostavno bili u svome najboljem izdanju”, kaže vlasnica Amela Mujkanović i dodaje da je naglasak na tome da se svaki klijent osjeća posebno, glamurozno i zadovoljno.

Za vrijeme tretmana moći ćete se opustiti po izboru: slušajući opuštajuću omiljenu muziku, čitajući novine ili pak koristeći besplatnu Wi-Fi zonu. Jedna od prednosti Estetic Centra “La Femme” je da možete sa sobom povesti prijatelja ili prijateljicu, majku, partnera, odnosno osobu koja vam je draga. Uz razgovor i druženje možete zajedno uživati, a u isto vrijeme vaša koža, nokti i lice uživaće u najkvalitetnijim tretmanima po posljednjim trendovima u beauty svijetu.

Neki od njih su tretmani lica, manikir & pedikir, obrve (japansko iscrtavanje) , trepavice (ruski i svilene), depilacija, kavitacija, radiofrekvencija, profesionalno šminkanje, turbo solarij. Više o svakom od njih pronaći ćete ako posjetite web stranicu Centra ili ih kontaktirate putem telefona na 061 444 654  ili maila centar.lafemme@gmail.com.

Radno vrijeme Centra je od 10 do 18h, a subotom od 10 do 16h. Preostaje vam samo još da ih posjetite i uvjerite se u sve što ste pročitali u redovima iznad.

 

 

 

Komentari

Komentari