Đina Neltorp Kaun bila je godinama filmski agent vojvotkinji od Saseksa, sve dok Marklova nije upoznala princa Harija, a iz poslovne saradnje rodilo se prijateljstvo.

Iako je Megan Markl prestala da snima serije i filmove, sudeći po Đini, njena karijera još nije gotova. Ona je vojvotkinju uporedila sa divom Grejs Keli, koja je zbog udaje za kneza Ranijea III odustala od filmske karijere.

Đina pak tvrdi da, ako Megan odluči da se vrati u filmsku industriju, kraljevska porodica neće moći da je spriječi u tome, prenosi “Dejli mejl”.

“Sigurna sam da će snimiti još jedan film. Ako Megan poželi da snima, ona će snimati. Ona je odlučna žena, koja zna šta želi. Ona je savremena žena, ima slobodnu volju i ona je vođa”,  rekla je za “Dejli mejl” Đina, koja je bila sa Megan u trenutku kada se ona upoznala sa princom Harijem.

Megan je popularnost donijela uloga u seriji “Suits“, ali Đina tvrdi da će, ako se vrati, supruga princa Harija snimati ozbiljnije filmove.

“Neće biti neozbiljna djevojka kakva je bila prije. Uostalom, ona je sjajna glumica i definitivno će raditi nešto ozbiljnije“, objasnila je ona i dodala da do povratka neće doći sve dok Megan ne rodi djecu.

“Znam koliko želi da ima nekoliko djece. Biće predivna majka. Ona je jako brižna i vjerujem da je Hari pao na tu osobinu“, zaključila je Đina.

Izvor: Stil.kurir.rs

 

 

 

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!