Prošlo je nekoliko mjeseci od prvog međunarodnog Festivala savremene žene u Tuzli.

 

Bio je to Festival pun inspirativnih iskustava, pozitivnih priča o padovima ali još jačim usponima. Ovih dana, počinje spremanje 2. Festivala a to je i više nego idealan povod da vas podsjetimo o čemu smo to razgovarali sa našim govornicama te da vas “zagrijemo” za Festival vol.2.

Nadina Gradaščević je internacionalna konsultantica za razvoj, rast i unapređenje poslovanja i liderskih vještina. Obrazovanje, dugogodišnje iskustvo i kompetencije poslovne savjetnice, menadžerice u oblasti investicijskog bankarstva, stručnog predavača i poslovnog trenera, te eksperta za tržište kapitala je stekla u Europi i Americi. Svoju dugogodišnju karijeru je izgradila u Austriji i zemljama CEE/SEE.

Potpredsjednica je udruženja “Business Women of Bosnia and Herzegovina” sa sjedištem u Beču, koje ima za cilj jačanje pozicije i promociju bosansko – hercegovačkih žena u privrednom okruženju Austrije i BiH, te izgradnju globalne mreže poduzetnica, mentorica za razvoj biznisa i podršku ženama u biznisu, te mentorica za integraciju u privredne i društvene strukture u Austriji.

O čemu smo razgovarale pogledajte u nastavku.

 

Komentari

Komentari