Na jednom ruskom forumu pojavio se sastav nepoznatog dječaka o važnosti bake u životu jednog djeteta. Objašnjenje ovog dječaka prenosimo vam u cjelini – kada ga pročitate, shvatićete zašto je postalo popularno na društvenim mrežama širom svijeta. 

„Baka je žena koja nema svoju djecu. Ona voli sve dječake i djevojčice koji su tuđa djeca. Deka je kao muška baka. Deke šetaju sa dječacima i uče ih da pecaju.

Bake ne moraju da rade ništa, one samo dolaze u posjetu. One su stare, pa ne smiju da trče ili skaču. Ali, mogu da nas vode na vašare, i izgleda da imaju mnogo novca jer nam na vašarima uvijek dozvole da se vozimo na čemu god hoćemo i koliko puta hoćemo.

Kada šetamo sa bakama, one često zastaju da bi bolje pogledale razne stvari, poput lijepog lišća ili zanimljivih gusjenica. Bake nikada ne požuruju djecu. One nose naočare i mogu da izvade sopstvene zube.

Baka ne mora da bude mnogo pametna, dovoljno je da zna odgovore na važna pitanja, poput „zašto psi jure mačke?“ ili „gdje se glisti nalazi glava?“ Kada bake pred spavanje djeci čitaju bajke, nikada ne preskaču rečenice niti se žale jer su već sto puta čitale istu stvar.

Svako mora da nabavi sebi baku jer su one jedine odrasle osobe koje imaju vremena za djecu“.

Izvor: dobrarec.rs

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!