Čuveni magazin “Maxim” proglasio je Kejt Apton ove godine najseksepilnijom ženom svijeta, dok je indijsko izdanje ovog lista odlučio da to bude Prijanka Čopra i to petu godinu zaredom!

Ovo svakako nije neočekivano, s obzirom da je riječ o najpoznatijoj Indijki svih vremena, koja zaista plijeni seksepilom, otmjenošću i sofisticiranošću… A zapravo nam se čini da je po mnogo čemu korak ispred Kejt – Prijanka je ostvarena, uspješna žena sa zavidnom karijerom i zrelom ljepotom.

“Njeno glumačka umijeće, ali i harizma samo su plus paketu – zbog čega je vrlo lako prešla na američku televiziju i u filmove, te postala globalna zvijezda”, piše u pomenutom časopisu.

Podsjetimo, atraktivna crnka se proslavila kao Miss Indije, da bi potom pokorila tamošnju filmsku industriju Bolivud, a sve to vodilo je do reflektora Holivuda.

Ako vas zanima kako njeguje svoju ljepotu, ona svoje “trikove” nije čuvala, već ih je velikodušno podijelila sa ženama širom svijeta. Prije svega istakla je kako je veliki gurman i voli da jede u velikim količinama, a liniju održava tako što ishranu bazira na kvalitetnim stvarima poput piletine, ćuretine, jaja i svježeg voća i povrća. Takođe, pije velike količina vode s nešto svježe iscijeđenog limuna i na taj način ubrzava rad metabolizma.

Takođe, prilikom cjelokupne noge obilno koristi kokosovo ulje, sa posebnim akcentom na njegu lica. Usne njeguje pilngom od morske soli i malo ružine vode, na kosu stavlja masku od jogurta i meda a na tijelo smjesu koja se zove Ubtan. Ova mješavina pravi se od 200 grama brašna od leblebija, nekoliko kapi limuna i malo jogurta i kurkume. Ovu smjesu glumica nanese na cijelo tijelo, drži 30 minuta, a potom se istušira.

“Ona govori o pitanjima koja su važna i ulazi u svađu kad za to osjeti potrebu. Neustrašiva Prijanka”, piše uz jednu njenu fotografiju koju je “Maxim” objavio na Instagramu.

Inače, nedavno se otkrilo da je ova zanosna 35-godišnjakinja u vezi sa 10 godina mlađim pjevačem Nikom Džonasom, a ova romansa prilično je uzdrmala Holivud, s obzirom da je ovaj par zaista bilo veoma teško zamisliti zajedno.

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!