Omiljeni dizajner poznatih dama, princeza i prvih dama iza sebe ima bogato iskustvo kada su u pitanju odlike i mogućnosti luksuznih materijala te krojevi zbog čega se iznova poigrava s njima. A ženstveni i lepršavi krojevi koji na suptilan i laskav način naglašavaju struk te otkrivaju noge i ramena nit su vodilja i ove kolekcije.

Kao inspiracija za njegovu haute couture jesen/zima 2018. kolekciju poslužile su živopisne ulice Barcelone koju je dizajner nedavno i posjetio. Uz printove koji su se smjestili na haljinama izrađenima od brokata, jednu od važnijih uloga u kolekciji su preuzela odijela ukrašena pom pom ukrasima te kreativne verzije cvijeća i volani. Haljine su ručno dodatno ukrašene i dragim kamenjem, perlama te zlatnim nitima. Govoreći o modnim dodacima, uz remenje u boji zlata, modeli su nosili i raskošne naušnice te XXL naočale koje dodatno pridonose elegantnoj noti cijele modne priče.

I Iako se Elie drži prepoznatljive formule kada je u pitanju predstavljanje i izrada njegovih kolekcija, ni danas ne možemo odoljeti bajkovitom prizvuku njegovog dizajna.

Izvor: Modamo.info

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!