Rakel Mori je hrvatskog reprezentatica Ivana Rakitića upoznala dan prije nego što će potpisati ugovor za Sevilju i to kao anonimna konobarica u hotelskom baru. Istog dana je heroj utakmice protiv Danske znao da će je oženiti i to je i povjerio i svom bratu.

Par se vjenčao u aprilu 2013., a četiri mjeseca kasnije su dobili prvu kćerkicu Alteu. Mlađa se rodila tri godine kasnije, a Rakel je od kako je postala supruga ovog fudbalera, na društvenim mrežama stekla neslućenu popularnost, pa je tako sada prati više od pola miliona ljudi.

Raktić redovno ističe da mu je ona najveća podrška i da ništa od njegovih uspjeha ne bi bilo moguće bez nje. Tako je bilo i poslije utakmice osmine finala, iz koje je u dramatičnoj završnici kroz penale, Hrvatska uspjela da se probije u sljedeću rundu takmičenja, pa će se u četvrtfinalu sastati sa Rusijom.

“Volim te, ljubavi moja! S tobom je sve moguće! Volim te toliko, živote moj”, napisao je Raketić uz fotografiju na Instagramu, a u prenosu uživo je i priznao šta mu je neposredno prije utakmice rekla:

“Žena mi je rekla prije utakmice da ću danas biti igrač koji će odlučiti ovo. Samo sam na nju i kćeri mislio prije penala“, rekao je Rakitić pred HTV-ovim kamerama nakon pobjede.

“Čestitke, moj živote. To zaslužujete! Vrlo, vrlo, vrlo si velik“, napisala je Rakel nakon pobjedničkog penala.

Izvor: Noizz.rs

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!