Neki horoskopski znakovi su vrlo posvećeni svojim partnerima, dok drugi znakovi ne osjećaju potrebu da ih uzdižu u nebesa kako bi izrazili svoju ljubav. Možda im značite puno, ali neće vam uvijek udovoljavati.

Ovan

Ovan želi romantičan i ravnopravan odnos. On misli da je potrebno da se povremeno ugađa partneru i to poklonima, ali ne previše kako se veza ne bi pretvorila u materijalizam.

Bik

Bik voli da ugađa svojoj partnerki, ali njegov stil je malo drugačiji. Umjesto poklona i masaža, pokazaće svoju ljubav kroz podršku, brigu i odgovornost. S njim ćete se osjećati zaista voljenom.

Blizanci

Od njih ne bi trebalo da očekujete kraljevski tretman. Držaće vas za ruke i voljeti vas, ali konstantno ugađanje nije njegov domen. On misli da su takve stvari dosadne i posebna iznenađenja čuva samo za posebne prilike.

Rak

Rak voli da razmazi svog partnera i priuštiće mu sve što želi. On je zavistan od poljubaca i toplih riječi koje će dobiti zauzvrat. Bez obzira šta je to što želite, vaš partner Rak će tu želju sigurno ispuniti.

Lav

Lav uživa u pažnji i maženju, zato budite sigurni da će se tako odnositi i prema svojoj partnerki. Očekujte mnogo poklona i otmjenih večera. Lav zna šta treba da učini kako bi njegova partnerka bila srećna.

Djevica

Muškarac rođen u znaku Djevice neće činiti ništa posebno da bi pokazao koliko ste mu posebni, ali njihovi suptilni gestovi i promišljenost reći će sve. Vi ste za njega princeza i to ćete primijetiti dok vam otvara vrata, izvlači stolicu ili kada šalje slatke poruke u kojima govori kako misli na vas. On je vrlo sladak i drag.

Vaga

Svi znamo da Vaga želi da udovolji drugim ljudima, ali on vam neće ugađati sve vrijeme samo zato što vi to tražite. Lijepo će se ophoditi prema vama, s ljubavlju, ali vas neće stavljati na postolje.

Škorpija

Muškarci rođeni u znaku Škorpije su intenzivni i vrlo strastveni. Iako biste mogli da budete njihova kraljica, najbolje je da ne očekujete ​​previše ugađanja. Nisu skloni romantičnim, maštovitim gestovima, ali će vas zato u krevetu obožavati poput kraljice. Sva njegova pažnja i pohvale događaće se za vrijeme intimnih trenutaka i tada ćete zaista moći da osjetite koliko mu značite. U drugim slučajevima će vas smatrati ravnopravnim sebi.

Strijelac

Strijelac je avanturista i voli da se zabavlja. Povremeno voli slatke poklone i izlaske. Želi da ostvari snažan odnos i u vezi ne želi da se osjećati kao dadilja.

Jarac

Jarac izgleda ozbiljno, ali je zapravo jako mekan. On će vam se klanjati i poklanjati vam svu raskoš koju zaslužujete u životu. To je njegov način pokazivanja predanosti.

Vodolija

Vodoliji je važna duboka povezanost i istinska ljubav. Njemu su pokloni površna stvar. On želi da oboje uložite jednak trud u vezi i želi da budete s njim zbog toga što on jeste, a ne zbog materijalnih stvari.

Ribe

Ribe će učiniti sve da bi se njihova partnerka osjećala posebno. Oni ne škrtare kada je u pitanju romantika. S bajkovitim vizijama očekujte puno buketa, otmjenih večera i iznenadnih putovanja. Bez obzira koliko je zaposlen, muškarac Riba će uvijek biti uz vas. Jako je pažljiv. Učiniće sve što je u njegovoj moći kako bi pokazao da je sposoban da vas usreći.

Izvor: B92

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!