Online platforma, Create & Cultivate već neko vrijeme okuplja genijalne žene širom SAD-a u cilju edukacije i promocije ženskog poduzetništva i dijeljenja formula potrebnih za uspjeh. Jer, kada je u pitanju pokretanje start upa, razvijanje ideje, unaprijeđenje vještina i borba s administracijom – ko će biti bolji mentor od stvarnih žena koje su se već našle u sličnoj ulozi? Upravo su na posljednjoj konferenciji dame dobile izazovan zadatak u samo dvije rečenice sažeti najbolje poslovne savjete koje su dobile. Neke od njih izdvojili smo u nastavku.

„Budite spremni raditi 24/7. Postavite si jasne ciljeve i pravite korake koji će vam pomoći da ostvarite te ciljeve” – Anine Bing, osnivačica i kreativna direktorica Anine Bing.

“Nemojte se plašiti ljudi koji su već ostvarili ono što vi želite. Budite autentični i cijeloj priči dajte vlastiti prizvuk“ – Sarah Kunst, osnivačica i CEO Proday.co.

„Pronađite svoj tim. Pronađite osobe koje žele raditi ono što vi želite raditi i koji će vam pomoći sve to pretvoriti u stvarnost“ – Kimberly Bryant, osnivačica Glack Girls Code.

„Dajte svoju vizit karticu svakoj osobi koju upoznate. I budite sigurni da su spremili vaš broj mobitela“ – Ellen Bennett, osnivačica Hedley & Bennett.

Izvor: Modamo.info

Komentari

Komentari