Ženska juniorska rukometna reprezentacija BiH igra odlično na turniru IHF/EHF Women’s Trophy 2018 koji se ovih dana održava u Tuzli. Tri pobjede iz isto toliko susreta omogućile su Zmajicama polufinale i zakazale duel sa Estonijom.

U cilju promocije bh. ženskog rukometa, večeras će u centru Tuzle biti organizovano druženje sa reprezentativkama BiH. Građani će imati priliku razgovarati sa igračicama, fotografisati se i družiti u lijepoj i opuštenoj atmosferi.

Juniorske reprezentativke BiH u 19.30 sati okupiće se ispred Narodnog pozorišta u Tuzli, a nakon toga će šetati gradom, te u opuštenoj atmosferi i kroz razgovor pozvati vas da dođete u Mejdan i podržite ih u polufinalnom ogledu sa Estonijom u subotu od 18.30 sati.

Naše djevojke to zaslužuju! Igraju srcem, za svoju BiH, u ekipi imaju zajedništvo i kad su prave, vjerovatno da ne postoji ekipa koja im se na terenu može suprotstaviti.

Zato, neka Mejdan bude vaše mjesto da ispunite svoje vikend vrijeme. Odvojite dva sata dnevno da zajedno podržimo naše cure i pomognemo im da osvoje ovaj značaj međunarodni rukometni turnir.

SRCEM ZA BIH!!!

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!