Prema posljednjim informacijama iz Velike Britanije, otac Meghan Markle neće doći na kćerkino vjenčanje poslije velike sramote i neprijatnosti oko njegovom montiranog slikanja i prodaje paparazzo fotografija “žutoj štampi”. On je sada plasirao informaciju da ima zdravstvene probleme zbog kojih nije u mogućnosti da dođe na kraljevsko vjenčanje.

Poslije skandala sa slikama Tomas Markle je izjavio da ne dolazi na vjenčanje, jer je prije šest dana doživio srčani udar, piše britanski tabloid “Daily Mail”. Ipak, razlog nije njegovo zdravlje nego sramota koju je napravio svojoj kćerki.

Shvatio je šta uradio slikama kako on na internetu istražuje podatke o vjenčanju svoje kćerke, lista knjigu sa slikama Velike Britanije i isprobava odijelo.

Tomasov potez, kako pišu neki britanski mediji, naljutio je kraljevsku porodicu, pa bi on sada da izbjegne dodatne neprijatnosti.

Zanimljivo je i da je mladina polusestra sada priznala da je zapravo ona u potpunosti kriva za sve što se izdešavalo.

“Sjetila sam se i rekla ocu da ljudi ne znaju kako za svadbu nabija formu i čini zdrave stvari. Htjela sam da u javnost dospiju laskave slike mog oca koji je do tada bio loše prikazan i smatrala sam da treba ostaviti pozitivan utisak“, rekla je Samantha Grant.

Izvor: B92

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!