U prelijepom ambijentu Sky Bar-a Hotela Marriott u Sarajevu, proteklog vikenda predstavnicima bh. medija kompanija Oriflame objavila je novu brend poruku “Ljepota na moj način” i predstavila novu brend ambasadoricu za Bosnu i Hercegovinu, Amru Džeko.

Amrin lik krasi naslovnicu aktuelnog kataloga Oriflame za maj, u kojem se pojavljuje i kao zaštitno lice kampanje za The ONE Colour Obsession ruža za usne.

“Amra je posebna i jednostavna. Osim ljepote koju posjeduje, Amra sa sobom nosi i druge kvalitete koji je poistovjećuju sa našom kompanijom. Također, ona njeguje prirodan stil, trudi se na sebi šminkom istaći ono najljepše i prikriti sitne nedostatke, što je i pravac u kome naš brend ide godinama“, rekla nam je direktorica Oriflame-a za našu zemlju i naša SUPER ŽENA Belma Smola, kada smo je u jedom nedavnom razgovoru pitali zašto su odabrali baš Amru za novu ambasadoricu Oriflame kompanije. 

Amra Džeko započela je saradnju s Oriflame kompanijom posebnom kampanjom za novi The ONE Colour Obsession ruž za usne koji se u prodaji pojavio u ovom mjesecu, maju. Za Amru, biti nečije zaštitno lice nije samo obična slika – to je više od same slike i nešto u što i sami morate vjerovati i podržavati.

“Kao nekome kome je kvalitet proizvoda za ljepotu koje koristim veoma bitan i za karijeru, ono što me možda najviše privuklo da budem dio cijele ove priče i zaštitno lice Oriflame kompanije u Bosni i Hercegovini je činjenica što se ova kompanija zaista trudi da koristi što prirodnije sastojke u svojoj kozmetici i preparatima. Meni lično je to veoma bitno i uvijek sam cijenila Oriflame proizvode koji kao da uvijek kriju u sebi ono najbolje iz prirode”, rekla je Amra.

Bili smo na ovom beauty eventu i donosimo vam dio atmosfere kroz foto galeriju.

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!