Kako biste osvježili svoje misli, napunili baterije i povratili energiju, redovno trebate ulagati u sebe, raditi stvari koje vas umiruju, inspirišu i kroz koje učite nešto novo. A obzirom da je današnji dan za većinu od nas neradni, danas je pravo vrijeme da učinite nešto sjajno za sebe. Jer veza koju imate sami sa sobom najvažnija je i najjača veza od svih. P.S. Sve ove tačke ponovno možete ponoviti kad god poželite.

#Napišite tri stvari koje volite kod sebe
Uz brojne obveze koje imamo, stres koji nas prati na poslu i svakodnevni balans između privatnih i poslovnih obveza, važno je s vremena na vrijeme podsjetiti se koje su to naše vrline razlog da budemo ponosni na sebe. Ali i da budemo zahvalni na njima.

#Provedite dan čitajući (u omiljenom caffeu)
Iskoristite toplo vrijeme, nanesite kremu za sunčanje, zgrabite svoje sunčane naočale i novi omiljeni naslov, pronađite zanimljiv miran kutak u gradu, parku, kvartu, udobno se smjestite i uplovite u sasvim novi svijet okruženi suncem i cvrkutom ptica.

1maj

#Istražite grad potpuno sami
Sigurni smo da u vašem gradu postoji ulica, kvart ili restoran koji dosada niste još uvijek stigli istražiti. Krenite u šetnju i upijte ljepotu ulica, građevina i osjetite vibru koju grad pruža. Vrijeme koje provodite sami dozvoljava vam da budete nasamo sa svojim mislima, kao i da iste posložite.

#Ostavite mobitel kod kuće
Vrijeme je da jedan dan provedete potpuno izolirani od zvukova notifikacija na vašem telefonu. Bez informacija o tuđim životima, događanjima, emailova…

#Napišite pismo dragoj osobi
Upravo zbog užurbane svakodnevnice ne stižemo dovoljno vremena posvetiti svim dragim osobama oko nas. Kako biste im dali potpunu pažnju, pokazali koliko vam je stalo do njih i tako ojačali vašu vezu, napišite im pismo. Daleko od tehnologije i haosa modernih pomagala, par iskrenih redaka izmamit će im osmijeh na lice, a vama dati osjećaj mira i ispunjenosti.

Izvor: Modamo.info

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!