Francuska prva dama Brigitte Macron uvijek nadgleda pripreme za dolazak važnih gostiju u Elizejsku palaču. Tako je ovaj put vodila računa o tome da sve bude spremno za dolazak kralja Maroka koji se jučer tamo susreo s njezinim suprugom, francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom.

Na prijemima i sastancima viđamo je u vrlo elegantnim odjevnim kombinacijama, a uoči takvih događanja ipak preferira nešto ležernija izdanja. Međutim, i u tim trenucima ostaje vjerna svom modernom stilu.

Uoči dolaska kralja družila se sa zaposlenicima Elizejske palače koji su postavljali crveni tepih, obučena u skinny farmerke, prugastu majicu i crne gležnjače.

Prva dama obožava ovaj kroj farmerki koje su mnogim ženama najdraže, a nosi ih u raznim prigodama, pa se tako od njih ne odvaja čak ni kada vozi bicikl.

I dok joj neki kritičari zamjeraju što se ne odriče odjevnih komada koji su po njihovu mišljenju rezervisani za mlađe žene, obožavaoci njenog stila hvale je upravo zbog toga što razbija predrasude o tome šta smijemo ili ne smijemo nositi u određenim godinama.

Njena nova kombinacija u kojoj izgleda fantastično pravi je dokaz da skinny farmerke doista ne poznaju godine i nijedna žena, bez obzira na dob, ne bi ih se trebala odreći dokle god se u njima osjeća udobno.

Izvor: zadovoljna.hr

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!