Zbog svakodnevnih obaveza, posla, brige o djeci ili prosto iz čiste nezainteresovanosti, sve više nas trening zaobilazi u širokom luku. Isto tako sve više nas svakodnevno razmišlja o tome šta treba da uradi da bi svoje tijelo doveli u perfektno stanje.

Za to naravno nije dovoljna samo korekcija ishrane, već je i fizička aktivnost neizostavna. Ukoliko sebi govorimo da ćemo nekom dijetom skinuti kilograme za tili čas, bez da se fizički aktiviramo, zavaravamo se!

Pa ipak, potpuno razumijemo nedostatak vremena i sve obaveze koje onemogućavaju svakodnevni odlazak u teretanu, ali isto tako shvatamo i potrebu svake žene da uloži u sebe i svoj izgled,  naročito u svoje tijelo. Zato smo za vas napravili kompromisno rješenje.

Pronašli smo odgovarajući 10-minutni trening koji ćete svakog dana moći da radite kod kuće. On je prilagođen oblikovanju vašeg tijela, a poseban akcenat stavljen je na stomak, koji je i najveći problem većini žena.

Trening se sastoji od 10 vježbi koje radite 45 sekundi. Nakon svake vježbe slijedi pauza od 15 sekundi. Ukoliko vježbe radite temeljno i uporno, rezultat je neizbježan.

Kompletan trening pogledajte ovdje:

Izvor: ljepotaizdravlje.ba

 

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!