Prije nepunih pet godina, Holivud je dobio jedan od najljepših, najskladnijih i generalno najgotivnijih parova, Džordža i Amal Kluni. Slavni srcelomac se smirio pored uspješne advokatice besprijekornog stila i elegancije, vjenčali su se, dobili blizance i nastavili da vladaju svijetom na onaj opušten, nonšalantan način zbog kojeg ih svi i vole.

Gdje god se pojave, budu glavne zvijezde, ali ne odaju onaj uobrženi vajb koji često vezujemo za zvijezde i zbog toga ih svi još više vole. On sa onim šarmantnim, đavolastim osmijehom, ona sa sjajnom karijerom i cipelama za koje bi mnoge žene dale bubreg – djeluju kao toliko savršen par da često možete čuti priče kako im je brak fejk jer više niko ne vjeruje da prava ljubav, bez skandala, prevara i nasilja, može da postoji u Holivudu. I baš kad pomislite da ne bi mogli da budu slađi, Džordž da intervju Dejvidu Letermanu i ode korak dalje.

Leterman je tokom intervjua sa Klunijem ispričao kako je, nakon što je dobio djecu, potpuno promijenio način gledanja na život – jer svrha tvog života više nisi ti sam, već tvoja djeca. Kluni se složio, rekavši da je to jako čudan osjećaj, ali da ga je i ranije imao.

“Moram da kažem… Prije nego što sam dobio blizance, tako sam se osjećao prema njoj (Amal). Apsolutno sam se osjećao kao da sam upoznao nekoga za koga bih dao život. Njen život je počeo da mi bude bitniji nego moj život, a prije nje, nikad nisam imao takav osjećaj”, ispričao je glumac u emotivnom klipu.

Amal i Džordž Kluni

Njih dvoje su se upoznali 2013. godine, kada je zajednički prijatelj doveo Amal u Klunijevu kuću na jezeru Komo. Glumac se odmah zaljubio.

“Odmah sam pomislio da je prelijepa, i zabavna i, očigledno, jako pametna. Ona je vjerovatno pomislila da sam ja mator”, našalio se glumac (56) koji je 16 godina stariji od Amal. Međutim, izgleda da godine nisu bile problem. Vjenčali su se sljedeće godine, a u junu 2017. su dobili blizance Elu i Aleksandra.

Dok su bili u vezi, nikad nisu ni pričali o djeci – glumac je priznao da je vjerovao da očinstvo jednostavno “nije u njegovom DNK”.

“Nismo planirali da imamo djecu. Nismo ni pričali o tome dok se nismo vjenčali, što je čudno. Jednostavno smo oboje pretpostavljali da ih ne želimo. A onda smo, nakon vjenčanja, pričali o tome koliko smo nas dvoje zapravo imali sreće u životu i mislili smo da bi bilo lijepo da tu sreću podijelimo s nekim. Nekako bi mi bilo sebično da sve to zadržimo samo za nas”, iskren je glumac u intervjuu za “Holywood Reporter”.

 

 

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!