Svako od nas sanja o svom idealnom partneru, princu iz naših snova ili ženi svog života. Ipak, vjerujemo da niste znali da na naše želje i očekivanja veliki uticaj ima i znak u kome je svako od nas rođen. Ako niste sigurni da li je to ono pravo, provjerite šta vaš znak ili znak vašeg partnera očekuje od druge strane. Možda se iznenadite, možda se i razočarate, a možda i shvatite da to ipak jeste ono pravo. Srećno!

Ovan: nekoga ko je iskren

Ovan: nekoga ko je iskren

Ako se viđate sa Ovnom, budite uvijek otvoreni kada razgovarate. Oni vole iskrenost, čak iako situacija nije prijatna. Oni stvaljaju sve karte na sto kada su u vezi i od vas očekuju isto.

Bik: neko ko će im pomoći da se otvore

Bik: neko ko će im pomoći da se otvore

Bikovi umiju sjajno da se pretvaraju. Oni uvijek maskiraju svoja osjećanja i prave se da su dobro čak i kada su povrijeđeni. Njima je teško da se otvore, pa im je potreban partner koji će im pomoći u otvorenom iskazivanju osjećanja.

Blizanci: neko s kim će se usidriti

Blizanci: neko s kim će se usidriti

Blizancima sve brzo dosadi. Zbog toga žele da budu svuda i rade sve u isto vrijeme, zbog čega mogu postati premoreni. Njima zato treba partner s kojim će pronaći sigurnu luku i koji će im pomoći da se smire i usresrede.

Rak: neko ko će ispuniti njihova očekivanja

Rak: neko ko će ispuniti njihova očekivanja

Rakovi mogu biti vrlo velikodušni. Daće vam sve što imaju. Međutim, oni su idealisti kada su veze u pitanju i očekivaće da ćete i vi isto uraditi za njih.

Lav: neko ko je i ozbiljan i zabavan

Lav: neko ko je i ozbiljan i zabavan

Lavovi umiju da se zabavljaju, ali znaju i kada treba da budu ozbiljni. To isto očekuju i od svog partnera. Oni žele nekoga ko će raditi na ostvarenju svojih snova, ali u isto vrijeme, nekog ko nije previše striktan.

Djevica: neko ko će im pomoći da povrate ravnotežu

Devica: neko ko će im pomoći da povrate ravnotežu

Djevice su vrlo tajnovite. Iako to kriju, njihova osjećanja su jaka i duboka. One traže partnera koji će im pomoći da iskažu svoje emocije. Traže potpunu predanost i posvećenost.

Vaga: neko ko nosi mir u sebi

Vaga: neko ko nosi mir u sebi

Vage ne vole komplikacije. Spremne su da napuste vezu na naznaku i najmanjeg problema. Vole da su okružene pozitivnim stvarima i sve što žele jeste da se i partner tako ophodi prema njima.

Škorpija: neko ko zaslužuje njihovo povjerenje

Škorpija: neko ko zaslužuje njihovo poverenje

Ljudi u ovom znaku su uvijek na oprezu. Ne pokazuju ljudima svoje pravo lice i uvijek su vrlo oprezni. Potreban im je partner koji će dokazati da zaslužuje njihovo povjerenje.

Strijelac: neko ko je pametan

Strelac:  neko ko je pametan

Rođeni u znaku Strijelca traže nekog na koga se mogu ugledati, partnera koji ima mudrost i znanje. Iako imaju meko srce, imaju i kratak fitilj. Potreban im je partner koji će im pomoći da pronađu ravnotežu, ali i ko će znati da se zabavi.

Jarac: neko ko je poslovan, ali i zabavan

Jarac: neko ko je poslovan, ali i zabavan

Jarčevi su veoma posvećeni poslu. Pomalo su staromodni i striktni kad je poslovna etika u pitanju. Poteban im je partner sa kojim će sigurno moći da se zabave i opuste s vremena na vrijeme. Oni često ne umiju da iskažu svoja osjećanja, pa ih pitajte kako se osjećaju.

Vodolija: neko ko razumije njihova interesovanja

Vodolija: neko ko razume njihova interesovanja

Vodolije su vrlo komplikovane. Imaju pomiuješanu ličnost. Ne govore mnogo, ali uvijek žele da saslušaju diskusiju. Uvijek tragaju za avanturom, pa je bolje da im ne budete dosadni. Ako se Vodolija smiri uz vas, budite sigurni da ste za nju prava osoba.

Ribe: neko ko će im pružiti pravu romansu

Ribe: neko ko će im pružiti pravu romansu

Ribe vole jako i duboko i žele sve one kliše stvari koje parovi rade. Vole staromodne iskaze ljubvi. Žele partnera koji će ih podržati u ostvarenju njihovih ciljeva, ali i biti spreman da pokaže ranjivost i osjećanja kada je sa njima.

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!