Iako se ponekad čini nepotrebno uložiti malo više novca u jedan komad odjeće, to se može pokazati kao dobro ulaganje ako odaberete bezvremenski komad koji ćete nositi godinama, a i lako ćete ga kombinirati s drugom odjećom. Kada je kvalitet u pitanju Ženski.ba uvijek preporučuje s.Oliver jer se upravo ovaj brend pokazao kao prvi izbor na listama kupaca. Osim toga s. Oliver redovno svoje kupce obraduje i sa fantastičnim popustima.

 

Krenimo sada kroz listu pet klasičnih komada odjeće koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru.

 

#1 Crna kožna jakna

Fotografija korisnika/ce s.Oliver.

Takva jakna idealna je za proljetno i jesensko doba, a možete je kombinirati gotovo sa svom odjećom. Nemojte kupovati jeftine varijante jer će se jakna brzo izlizati, a vi baciti novac. Odaberite crnu kožnu jaknu jednostavnih i čistih linija. Koža je zahvalna jer sve bolje izgleda kako vrijeme prolazi, a tako će biti i s jaknom. Savjetujemo da kupite malo užu jaknu jer se koža s vremenom rastegne i oblikuje prema tijelu.

#2 Svijetla poslovna košulja

Ovaj komad odjeće može izgledati jako seksi, posebno ako odaberete više muški kroj koji nije jako strukiran. Kupite kvalitetnu i jednostavnu košulju koja ima običnu dugmad. Zašto je važno da bude kvalitetna? Zato što je svijetla i češće ćete je prati, možda i na višim temperaturama, pa je bitno da bude od dobrog materijala. Možete je nositi ispod džempera i kardigana ili samu uz glomazniji nakit.

 

#3 Mala crna haljina

Fotografija korisnika/ce s.Oliver.

Ne postoji modni ekspert koji se neće složiti da svaka žena u ormaru treba imati malu crnu haljinu, a svake sezone ponosno krase police trgovina čime uvjereno potvrđuju titulu bezvremenska modnog klasika. Iako danas stiže u mnogim verzijama i dužinama, maloj crnoj haljini s godinama se nije promijenila jednostavnost kroja što je čini najčešćim izborom za sve prilike.

 

#4 Kvalitetna zimska jaka

Jakne nosimo najveći dio tokom godine zato je jako važno da osim estetskog izgleda bude i funkcionalna. s. Oliver nas je očarao svojom kolekcijom zimskih jakni sa kojima u isto vrijeme ostajete ugrijane ali i u trendu. Dobra zimska jakna uz s.Oliver odskače iz okvira i predstavlja kako ovaj ponekad mrski komad odjeće može biti zapravo i jako trendy.

 

Fotografija korisnika/ce s.Oliver.

#5 Dobar komad jeansa

Fotografija korisnika/ce s.Oliver.

 

Uvijek su bile i ostale savršen komad odjeće, bez obzira na situaciju! Istovremeno casual i elegantne, vrlo se lako uklapaju u gotovo svaku priliku te ne postoji komad odjeće uz koji ne idu! Od sezone do sezone modeli jeans hlača variraju, no već stoljećima one spadaju u neizostavni odjevni predmet u svakom ormaru! Poderane, tamne, svijetle, baggy, isprane, od kamenovanog jeansa… nije važno… važno je da se naoružate jeans hlačama, koje su svakako jedna od najudobnijih i najpraktičnijih stvari koje možete imati!

 

 

s. Oliver Tuzla pronađite u Bingo City Centru, I sprat 🙂 

 

 

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!