Sam pogled na početnu fotografiju našeg bloga i jasno vam je kako je u jednom novom izdanju.

DSC_2386

Iako se naš portal bavi modnim trendovima isključivo za dame, napravili smo presedan.

Jedan pogled na novu kolekciju s. Olivera bio nam je dovoljan da ovaj put prezentujemo nešto i za muški dio publike. A ima ih, ma kako se krili… 🙂

DSC_2421

s.Oliver je mnogo više od običnog modnog branda. Naši proizvodi oblikuju način života pojedinca i cijele obitelji, istovremeno uzimajući u obzir njihove potrebe i želje. Na taj se način u modi odražava i duh vremena u kojem živimo. U trgovini s.Oliver kupci mogu birati između tri linije: s.Oliver, s.Oliver DENIM i s.Oliver PREMIUM, koje nude odjeću, obuću i modne dodatke za cijelu obitelj i sve uzraste. Liniju s.Oliver odlikuju prepoznatljive linije, kreativnost, dinamičnost i usmjerenost na budućnost. s.Oliver je moda za svakoga, odjeća za svaki dan i za svaku prigodu. To je naša misija i tajna našeg uspjeha. Linija s.Oliver DENIM je trendi i urbana. Fokus je, kao što ime sugerira, na proizvodima od trapera, ali naravno, u svojim kolekcijama nudi i odjeću koja se nosi uz traperice: majice sa zanimljivim printevima, pulovere i veste .

DSC_2455

DSC_2341

Prestižnu liniju s.Oliver PREMIUM odlikuju izvrsni materijali i elegantni krojevi, a namijenjena je poslovnim ženama i muškarcima koji drže do elegancije i kvalitete. Svaka linija godišnje ima 12 kolekcija tako da su najnoviji modni trendovi sigurno zastupljeni. Kolekcije prate jedna drugu tako da svoju garderobu lako nadopunjavate. Modni dodaci poput torbica, remena, novčanika, šalova, marama i cipela čine Vaš styling savršenim.

DSC_2353

DSC_2302

DSC_2275

Drage moje, nakon što ste se inspirisale ovim divnim kombinacijama trk u s. Oliver. Ptičica mi je šapnula kako vas čekaju i vrući, ljetni popusti.

 

DSC_2237 DSC_2238 DSC_2246 DSC_2231

s.Oliver butike potražite u TC BINGO Šićki Brod, TC BINGO Lukavac, TC BINGO Prijedor, TC BINGO Bihać, TC Bingo Goražde, TC BINGO Trebinje.

www.soliver.com

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!