JEDAN GOSPODIN JE KRENUO U KUPOVINU U OBLIŽNJI MARKET, A NJEGOVA KĆERKA GA JE ZAMOLILA DA JOJ KUPI ULOŠKE. KADA SE NJEN TATA POJAVIO PRED POLICOM ZA ŽENSKE STVARI, TADA JE NASTALA URNEBESNA PREPISKA KOJA JE POSTALA PLANETARNO POPULARNA.

Djevojka po imenu Tia Savva je objavila prepisku koju je vodila sa svojim ocem dok je on bio u kupovini. Otac je došau u market, a potom je pitao kćerku gdje su ulošci.

Ona mu je rekla da bi trebalo da se nalazi gdje su dezodoransi i šamponi. Na to joj je odgovorio da ih je pronašao. Pitao ju je koje želi da joj kupi.

Djevojka je rekla da želi Always (na našem znači UVIJEK). Šta ALWAYS upitao je otac? Kćerka je rekla da se ulošci zovu Always (uvijek). Oh, vidim, a potom je opsovao kada je vidio da koštaju tri i po funte.

Kćerka mu je rekla da se smiri, a on je rekao, požuri, ovdje me neka gospođa čudno gleda. Zatim je kćerka imala dodatni zahtjev, trebaju mi noćni, sa ljubičastim pakovanjem, sa krilcima, a potom je otac opet opsovao, kako ću znati jesu li mirisni i da imaju krilca.

Zatim mu je rekla da piše na pakovanju. Otac se uplašio i rekao, dobro je, mislio sam da ću morati mirisati.

Upitao je kćerku treba li joj krema za poslije, kćerka je rekla samo kupi i dolazi kući. Uh, neko je nervozan, kupiti ću ti i čokoladu i tako su završili svoju prepisku 🙂

 

Komentari

Komentari