Nije li proljeće zaista oslobađajuće doba godine? Skidamo svu tešku odjeću sa sebe i slobodno počinjemo eksperimentisati sa onim što ćemo obući na ulice grada. Upravo tim povodom prva sam koja ima priliku da vam predstavi nešto novo na Ženski.ba, a to je upravo Freestyle! U ovom blogu sam se odlučila fokusirati na outfit koji se najčešće sreće u šetnji gradom. Ovakva kombinacija odlikuje svaku djevoku koja želi biti zapažena po svom urbanom i dobrom stilu.

 

Ukratko, jakna koju nosim je vrlo karakteristične svijetlo smeđe boje, klasični komad u ormaru svake žene, te se na modne piste vraća iz sezone u sezonu kao nepogrešivi odabir za sunčane ali i hladne dane. Ovakvu poput moje možete pronaći u Bershki. Vrlo ju je lako kombinovati i uz mnoge druge stilove, od cvijetnih haljinica do sportske elegancije. Nosiva je i uz razne vrste obuće, od cipela sa visokom potpeticom do martinki i patika, što smatram jednom od vrlo bitnih karakteristika svakog ”classic” komada u koji uložite novce.

ASP_7563

Teksas hlače, slim, low waist cut, svakodnevnica za outfit u kojem trebate obaviti mnogo stvari- udobno i šik! Sa ovim je rijetko moguće pogriješiti, iako priznati ćemo da se i to dešava! Dakle, uvijek gledajte da kupujete teksas hlače koje nemaju mnogo boja i dezena jer što je jednostavnije to je atraktivnije. Takve također možete pronaći u Bershki ali kao i obično, pogledajte moje sugestije na kraju bloga za druge opcije.

ASP_7555

Kao ‘šlag na tortu’ dolazi ova cvijetna majica, dostupna u New Yorkeru. Šarena sa naglaskom na dominantne boje koje se svakako stapaju u casual proljetni stil. Dakle, što više boja i cvijeće trenutno je pun pogodak, te apsolutni hit na ulicama svih metropola. Ispod možete pogledati još neke Instagram blogove koji su inspirisani cvijećem i proljećem.

ASP_7550

ASP_7576

Čizme koje nosim možete pronaći u prodavnici “La  Scarpe”, koja je karakteristična po tome što prati i donosi trendova na naše prostore. Boja je vrlo slična boji jakne, a kao što sam već naglasila, nepogrešiva je za svakodnevne kombinacije. Naravno, nešto karakteristično za moje blogove – torbica mog omiljenog brenda Guess. Odlično se uklapa u kompletan look i uvijek je zapažena tako da nećete pogriješiti ukoliko si nabavite jednu baš ovakvu!

 

Više outfita sa cvijetnim printom za vašu inspiraciju:

insta7

ilma insta1

ilma insta3

ilma insta2

ilma insta4

ilma insta6

ilma insta5

Moje sugestije:

 

Jakna– Bershka

http://www.bershka.com/ba/woman/woman/jackets/leather-biker-jacket-c1521713p100110514.html

 

Pantole– Bershka

http://m.zara.com/ba/en/woman/jeans/skinny/skinny-jeggings-c400017p3419561.html

 

Majica– New Yorker

http://m.zara.com/ba/en/woman/tops/view-all/embroidered-lace-top-c719021p3228611.html

 

Čizme– La Scarpe

http://www.bershka.com/ba/zipper-low-heel-ankle-boots/zipper-low-heel-ankle-boots-c0p6887114.html

 

Torba– Guess

http://m.zara.com/ba/en/woman/bags/view-all/tassel-detail-cross-body-bag-c819022p3230712.html

Piše: Ilma Delić / Modna Bloggerica

 

Komentari

Komentari

Nema više članaka