Učitava se...

O nama

  • od admin
  • 4 godine ranije
  • 0 komentari

“��� ženska ljepota ne pripada ženi samoj. Ona je dio blaga koje ona donosi na svijet. Njezina je dužnost podijeliti je. M. Coetzee

 

„Zenski.ba“ je magazin namijenjen svim damama koje prate modu, uživaju u lijepim stvarima, vode računa o svom izgledu i zdravlju. Svaka djevojka, majka, domaćica, baka moći će pronaći nešto za sebe. Dijelićemo sa vama savjete o LJEPOTI, NOVIM MODNIM TRENDOVIMA, ZDRAVLJU, UREĐENJU DOMA, PORODICI, KARIJERI, MAJČINSTVU i mnogim drugim stvarima koje će privući pažnju i ���zagolicati“ maštu svake žene. Ako želite da se na brz i jednostavan način informišete o svemu onome što vas zanima, „zenski.ba��� će vam to omogućiti. Ne smijemo zaboraviti ni mu��karce koji su svakako DOBRODO����LI na na�� portal, jer usput mogu saznati dosta informacija o pripadnicama nježnijeg pola.

U sklopu portala „zenski.ba“ nalazi se i rubrika „Gdje kupovati?“. Tu ćete pronaći AKCIJE I SNI��������������������ENJA, NOVE KOLEKCIJE, RASPRODAJE na području Tuzlanskog kantona. ����elimo Vam ���olakšati“ uvid u sve ono što želite vidjeti u buticima, parfimerijama, kozmetičkim radnjama i sl.

 

Dobro nam došle!

 

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites