Škotska pjevačica i bivša finalistkinja britanskog Supertalenta Susan Boyle (57) vratila se na scenu za potrebe snimanja “America’s Got Talent: The Champions” showa. 

Pjevačica koja je postala planetarno poznata osvajanjem drugog mjesta u trećoj sezoni showa “Britain’s Got Talent”, po prvi put se nakon devet godina pauze vratila se scenu, a njen povratak bio je sve, samo ne dosadan.

Naime, Susan Boyle “rasturila” je pjesmom “Wild Horses” koju je pjevala i tokom svog prvog pojavljivanja na televiziji. Oduševljeni njenom izvedbom, članovi žirija nagradili su je i “zlatnim buzzerom”, a ni publika nije ostala ravnodušna.

“Jedino što ti želim reći je da mi je apsolutna čast i zadovoljstvo što sjedim ovdje večeras i imam vas priliku slušati. Vi zaista imate anđeoski glas”, rekla joj je Mel B, bivša članica grupe Spice Girls i trenutna članica žirija američkog talent showa.

Susan danas izgleda potpuno drugačije, drastično je smršavila, a ima i dečka kojeg vješto skriva od javnosti. Naime, prije godinu i po na vidjelo je izašla njena veza s američkim ljekarom.

Kako je nedavno prenio britanski Daily Mail, škotska pjevačica nije željela mnogo govoriti o njemu, ali je priznala da su istih godina te da je njihova veza već vrlo ozbiljna. S obzirom na to da svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, ne zna se jesu li još zajedno.

Izvor: 24sata.hr

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!