Iza nas je prva sedmica u novoj godini. Nakon veličanstvenog početka s raskošnim vatrometima koji su tačno u ponoć obojili nebo, kraj prve sedmice donio je blagi osjećaj melanholije izazvan krajem praznične sezone i povratkom užurbanoj svakodnevici i brojnim obavezama.

NOVA GODINA, NOVA MODNA PRAVILA

Početak i kraj svih novogodišnjih odluka vezanih uz garderobu ove godine pronađite u novom pristupu odjeći koji spaja promišljeni shopping i kreativnost zbog koje će i oni najjednostavniji komadi svaki put izgledati drugačije. Umjesto lutanja omiljenim modnim trgovinama u potrazi za najnovijim trendovima i onim najpopularnijim komadima koje svi imaju, otvorite svoj ormar i odjevne komade te modne dodatke koje već imate pretvorite u neke nove kombinacije. Kako izvući najbolje lookove iz svake garderobe u novoj godini?

Kako u moru odjevnih komada i trendova koje trenutno možemo pronaći na velikom zimskom sniženju, ali i među prvim kolekcijama koje je donijela 2019. godina izabrati one najbolje koji će biti savršeni početak i kraj svake kombinacije u 2019. godini, ali i nakon? Mi smo ih pronašli u ormaru i odličnim street style kombinacijama influencerice Débore Rose.

KLJUČNI KOMADI I TRENDOVI ZA 2019.

Débora Rosa, blogerica čiji stil obožavamo od samog početka, s lakoćom bira i kombinira one najbolje odjevne komade i svestrane modne dodatke koji će svoje mjesto lako pronaći u baš svakom ormaru. Od najpoželjnijih modela traperica i hlača koje će odlično izgledati u svakodnevnim kombinacijama preko delikatnih bluza i haljina koje će unijeti dašak ženstvenosti u svaki ormar do modnih dodataka dovoljno elegantnih i klasičnih da odlično izgledaju u svakoj kombinaciji, ali i dovoljno efektni da će začiniti i najjednostavniji look – osnovu svoje garderobe i dobrog stila Débora je pronašla u modnim klasicima s modernim twistom. Što ove godine vrijedi dodati na shopping listu?

Oversized blejzer, bijela košulja, smeđa boja, hlače širokih nogavica, traperice visokog struka, prugasta majica, neutralno fino pletivo, haljina na preklop, svilena marama i šarmantne kopče za kosu samo su neki od komada s kojima ne možete pogriješiti. Dodatnu dozu inspiracije, najboljih komada i odličnih outfit ideja pronađite u nastavku i na Instagram profilu @deborabrosa.

Foto: Instagram (@deborabrosa)

Komentari

Komentari