Ako je kapelica od 1475. bila dobra za sve vladare koji su se izmijenili na tronu do Kraljice Elizabete II, zašto ne bi bila dobra i za jednu bivšu holivudsku glumicu

Baš kao i svaka mladenka, i bivša glumica Meghan Markle (37) htjela je da na njenom vjenčanju s princom Harryjem (34) u maju ove godine svaki detalj bude savršen. Ipak, u kapelici sv. Jurja u dvorcu Windsor, kojom se Meghan oduševila jer je izgrađena u 15. stoljeću, nije sve teklo po planu. Najveći problem bio je, piše Daily Mail, neugodan miris kapelice.

– Ako je kapelica od 1475. bila dobra za sve vladare koji su se izmijenili na tronu do Kraljice Elizabete II, zašto ne bi bila dobra i za jednu bivšu holivudsku glumicu. Normalno je da stara građevina ima takav miris – rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici.

Šuška se i kako osoblje na dvoru nije oduševljeno s Markle jer se odnosi poprilično diktatorski. Iako je Harry jednom u šali rekao da “Što Meghan želi, to Meghan i dobije”, ipak je kraljica (92) ta koja je dala zadnju riječ o raskošnoj dijamantnoj tijari na vjenčanu i ostalim detaljima.

Markle se udaljila od Hollywooda nakon što se u novembru 2017. zaručila za princa Harryja. Međutim, bivša agentica zvijezde serije “Suits” sada tvrdi kako će se vojvotkinja vratiti glumi. Gina Nelthorpe-Cowne kaže da je uvjerena kako će Meghan ponovno snimiti film.

– Uvjerena sam u to. Kraljevska porodica neće je spriječiti u njenim ciljevima koje je sebi zacrtala. Ona je žena današnjice i vođa. Samo prvo će se posvetiti djeci – rekla je Gina.

Meghan i Harry očekuju dijete na proljeće iduće godine, a nagađa se da je trudna najmanje četiri mjeseca.

Komentari

Komentari