Od nježnih puderastih tonova koji su nezaobilazni dio elegantnog minimalnog looka do bogatih zagasitih nijansi, ruž za usne i ove će se jeseni biti u središtu naše make up kolekcije i svakog make up looka, od jednostavnih dnevnih do glamuroznih večernjih. Nova sezona unutar beauty svijeta unijela je nove trendove i u potpunosti promijenila paletu. Ruževe su tako obojali omiljeni jesenski tonovi inspirirani bojama jesenske prirode, ali i neke nove nijanse koje ćemo obožavati u nadolazećoj sezoni.

OVE JESENI NOSE SE TAMNE NUDE NIJANSE

Uz povratak omiljenih jesenskih tonova poput boja šumskog voća i zagasitih nijansi crvene boje, jesen je ove godine naglasak stavila na nijanse smeđe. Čokoladne nijanse stvorile su savršeni jesenski statement look koji će staviti naglasak na usne i dati im mračni i mistični izgled. Uz klasike poput jarke crvene, spicy narančastih tonova i bobičastih ružičastih nijansi, beauty scenu narednih će mjeseci osvojiti nude nijanse u svojem najtamnijem i najraskošnijem izdanju koje će začiniti naš svakodnevni look i donijeti jesenski pomak omiljenim neutralnim tonovima.

Novi jesenski trend iz svijeta ruževa za usne nježnim nude nijansama donosi smeđi podton i stvara nijanse koje neodoljivo podsjećaju na omiljene nude ruževe iz devedesetih. Baš kao što su u devedesetim godinama prošlog stoljeća savršeno odgovarale minimalnom make up looku i modnom stilu, tamne nude nijanse sada će biti savršeni dodatak ne samo jednostavnim, već i trendi izdanjima koja se ističu raskošnim bojama i teksturama te zanimljivim siluetama.

Danas one unose jednostavnost u statement lookove i neobičan trendi pomak unutar no make up make up looka. Istovremeno suptilne i upečatljive, nude nijanse sa smeđim podtonovima klasik su koji ponovno osvaja sve ljubitelje make upa. Gdje pronaći ruž za usne u savršenoj jesenskoj nude nijansi koju ćete nositi od jutra do večeri? Najbolje donosimo u nastavku.

Dior Rouge Dior – 219 Rose Montaigne

Dior Rouge Dior Liquid – 614 Jungle Matte

NARS Cosmetics Audacious Lipstick – Barbara

NARS Cosmetics Powermatte Lip Pigment – Somebody To Love

NYX Professional Makeup Suede Matte Lipstick – Fetish

Chanel Rouge Allure Ink – 178 Rosy Brown

Chanel Rouge Coco – 434 Mademoiselle

Tom Ford Beauty Lip Color Sheer – Nudiste

Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G – Hepburn Honey

Foto: Instagram, Chanel, Charlotte Tilbury, Dior, NARS Cosmetics, NYX Professional Makeup, Tom Ford Beauty

 

Komentari

Komentari