Prebrzo zaljubljivanje može biti vrlo problematično, a ovi horoskopski znakovi definitivno nemaju problem s tim. Zaljubljuju se toliko sporo i oprezno da ponekad postaju iritantni.

#1 Rak

Najveći emotivci među horoskopskim znakovima ujedno se i najsporije zaljubljuju iz vrlo jednostavnog razloga – jer jednom kad se zaljube, zaljube se jače od bilo kog drugog. Rakovi ne prihvataju polovična rješenja kad je u pitanju ljubav, zato će radije biti sami nego u vezi u kojoj nisu zaljubljeni preko ušiju.

#2 Vodolija

Vodolije misle da je zaljubljivanje divna pojava – za druge. Sebe ipak više vole vidjeti u slobodnijoj varijanti, zato svoj ljubavni život drže na poprilično “osnovnom nivou”.

#3 Djevica

Ovaj znak se jako želi zaljubiti, ali nešto uvijek pođe po krivu. Djevice se teško opuste i počnu vjerovati drugima, zato je za njih zaljubljivanje složen proces koji vrlo često propadne putem.

#4 Jarac

Prosječni Jarac zna tačno šta želi u ljubavi i tačno kako treba izgledati osoba u koju će se zaljubiti. Ne prihvataju ništa manje od idealnog, a jednom kad pronađu svoju idealnu osobu, vrlo brzo shvataju da i ona ima svoje mane. Zato se često odljubljuju i traže dalje.

Izvor: index.hr

Komentari

Komentari