Sudeći po najvećim svjetskim influenserkama, manikir trend koji će vladati ove jeseni jesu bijeli nokti, koji izgledaju stvarno super na slikama. I samo na slikama.

Iako za jesen uglavnom vezujemo tamnije boje, i to posebno tamnozelenu, zagasitonarandžastu, razne nijanse braon, ljubičaste i bordo, ove sezone na scenu se vraća krečbijeli lak za nokte, a za taj trend prevashodno možemo da se zahvalimo Kajli Džener koja je na dodeli MTV nagrada prošetala bijele nokte i naravno da su svi odmah poludjeli za njima.

Kajli na dodeli MTV nagrada
Kajli na dodeli MTV nagrada Foto: Profimedia

Doduše, na istom događaju je i Blejk Lajvli predstavila svoju verziju bijelih noktiju, koji su nešto suptilniji i izgledaju baš zanimljivo.

Timu koji propagira bijele nokte se pridružila i Arijana Grande kao i mnoge druge poznate žene, tako da je jasno da je u pitanju trend koji sigurno nećemo moći da izbjegnemo ove jeseni. S jedne strane, to je dobro jer bijeli nokti zaista mogu sjajno izgledati, posebno kada su dobro odrađeni.

S druge strane, bijeli nokti su vjerovatno najnezahvalniji mankir na svijetu jer se nenormalno brzo prljaju i teško ih je održavati a da svaki da ne lakirate nokte iznova i iznova.

Foto: Profimedia

Svaka djevojka koja je jednom stavila bijeli lak zna da se to vrlo brzo pretvori u sivi i onda ne liči ni na šta, ali hej – važno je da izgleda dobro na fotkama.

Kao, uostalom, i sve ostalo ovih dana.

Izvor: Noizz.rs

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!