Prošlo je nešto manje od četiri mjeseca od kad je Eva Longorija (43) postala mama jednog slatkog, malog Santijaga Enrikea, ali je to nije spriječilo da juče ponosno prošeta improvizovanom modnom pistom na ulicama Pariza i da bude glavna zvijezda revije.

Za razliku od većine njenih kleginica, Longorija nije odmah iz porodilišta uskočila u teretanu i na traku za trčanje, kako bi što prije mogla da se hvali ravnim stomakom i “tijelom kao prije porođaja”. Umjesto toga, očigledno je riješila da uživa sa klincem i pošalje cijelom svijetu poruku da žena može da bude i te kako seksi, privlačna i fantastična čak i ako se drzne, pa ne smrša 20 kilorama za pet sedmica. Zato je pristala da prošeta na Lorealovoj reviji u sklopu Sedmice mode u Parizu, koja je organizovana pored obale Sene i na kojoj su, pored Eve, učestvovale i druge slavne ličnosti poput Ele Fening i Iskre Lorens – ali je zanosna Gabrijela Solis iz “Očajnih domaćica” definitivno bila najveća zvijezda.

Iako bi fokus trebalo da bude na glamuroznoj šminki, teško da je pored ovako raskošne haljine iko gledao u karmin i sjenku koju je Longorija imala na očima. Ipak, ono što je definitivno najviše oduševio i prisutne i sve one koji su je tek kasnije vidjeli na slikama jeste ta predivna količina samopouzdanja od koje Eva bukvalno sija.

Ne, njeno tijelo nije “savršeno” po izmišljenim standardima koje ćete vidjeti u raznim magazinima i na Instagramu, ali izgleda da slavnoj glumici to ni najmanje ne smeta. Naprotiv, djeluje i te kako zadovoljno i, pravo da vam kažemo, rijetko ko umije da nosi svoje kilograme kao što to radi fantastična Eva.

Ne znamo kako izgleda savršena žena i da li tako nešto uopšte postoji, ali znamo kako izgleda srećna, zadovoljna i samouvjerena kraljica univerzuma – baš ovako.

Izvor: Noizz.rs

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!