Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović juče je govorila pred Generalnom skupštinom Ujedinjenih nacija, a u pauzama javnih obaveza je iskoristila priliku da se fotografiše s američkim predsjednikom Donaldom Trampom i njegovom suprugom Melanijom. Autfit koji je izabrala za ovu priliku na mnoge je ostavio jak utisak, pa su čak komentarisali kako je zasjenila prvu damu SAD.

Predsjednica susjedne države odlučila se za dizajn hrvatske kreatorice Snježane Mehun, a zanimljivo je da su i ona i Melanija nosile trenutno jako popularan kroj – haljinu na preklop. Prva dama je nosila crni model sa satenskom vrpcom oko struka, dok je Kolindina haljina bila u malo efektnijim tonovima – tamnoplava sa rubovima boje zlata.

“Elegantno, prefinjeno, moćno”, tako je dizajnerka opisala izgled predsjednice postavivši na svom Instagramu fotografiju.

“Najljepša predsjednica na svijetu”, “Sviđa mi se što sam čuo o Hrvatskoj: imaju lijepu predsjednicu, vole svoje sportiste, vole svoju domovinu” i “bolja od Melanije” samo su neki od komentara koji su zasuli Kolindin profil na Twitteru.

Kako se vama dopada?

Izvor: index.hr

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!