Kristin Dejvis, poznatija kao Šarlot u seriji “Sex and the city”, bacila je sjenu na odnos sa jednom od koleginica iz sitkoma koji ih je proslavio.

Uoči jubilarne 70. dodjele Emi nagrada, 53-godišnja Kristin je izbacila fotografiju na svoj Instagram profil na kojoj je zajedno sa Sintijom Nikson i Sarom Džesikom Parker dok nasmijane uživaju u dodjeli pored svojih nagrada. Kim Katral nije na fotki iz 2004.

“Sjećanje na dodelu Emija. Lijepe uspomene, želim svima da uživaju večeras. Mi smo imale veliku sreću da radimo ono što volimo!” napisala je Kristin.

Svi su istog momenta povezali prepucavanja s početka godine između Sare Džesike i Kim, kada je popularna Samanta odbila da učestvuje u trećem dijelu filma “Seks i grad”.

To je vjerovatno zauvijek razdvojilo Kim od koleginica, pa iako se Kristin uvijek trudila da daje dosadne i diplomatske odgovore, prilično je jasno sa kim je bliža.

“Nas tri smo bile duboko razočarane što nećemo snimati film, ne samo zbog ekipe koja učestvuje u njegovom stvaranju, već zbog publike koja je željela nastavak. Ali, živimo u državi u kojoj svako može da donosi odluke i ima pravo izbora. U situacijama kada je odgovor ne, jedini način da odgovorite je da poštujete to”, rekla je Kristin nakon što je snimanje obustavljeno.

Izvor: Noizz.rs

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!