Nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, Kolinda Grabar-Kitarović je postala prava zvijezda u toj zemlji.

Rusko izdanje popularnog magazina Hello! objavilo je priču o Kolindi uz fotografiju njenog slavlja u hrvatskom dresu u VIP loži. “Ah, kakva ženska!”, stoji u naslovu teksta, dok ispod Kolindi tepaju da je “jedna od onih ljudi koji će promijeniti svijet”, prenosi Index.

kolinda-magazin-hello-1

– Za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva postala je megazvijezda, iako je samo navijala za svoju reprezentaciju – pišu dalje Rusi.

– I možda je Francuska osvojila prvenstvo, ali hrvatska predsjednica osvojila je srca – zaključili su sažetak priče o Kolindi koju su istaknuli i na naslovnici magazina.

Da je Kolinda apsolutni hit u Rusiji, potvrdila nam je i Maria Grigoryan, urednica Russia Beyond koja se često može sresti u Zagrebu.

– Moj šogor, ruski poduzetnik, toliko se zaljubio u Kolindu da mi je jučer rekao da bi zamijenio Putina njom. Ruskinje pokušavaju kopirati njen stil, a Rusi kažu da je veoma zgodna i seksi žena. Ovdje apsolutno svi znaju ko je ona i svi su oduševljeni jer, da ih citiram, ‘nije niski, stari dosadni striček kao većina predsjednika’ – ispričala je Grigoryan za Index.

Kolinda je jučer osvojila i Britance, svojim nastupom u jutarnjem showu Good Morning, Britain.

– Svidjela mi se, snažna je, pametna, atraktivna i senzibilna. Možda bi je i drugi vođe trebali poslušati. Molim vas, dođite u Britaniju i vodite nas – bio je samo jedan od oduševljenih komentara.

Izvor: Index

 

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!