84-godišnji modni dizajner Karl Lagerfeld jedno je od najcjenjenijih imena u modnoj industriji, a osim po dizajniranju odjeće poznat je i po osebujnom stilu, dugoj sijedoj kosi te velikoj ljubavi prema svojoj mački Choupette, koja je također postala velika medijska zvijezda.

Karl Lagerfeld (Foto: Getty)

Dizajner se posljednjih dana nalazi na St. Tropezu, gdje su ga paparazzi uhvatili na večeri s asistentom Sebastienom Jondeauom, a svu pažnju ukrala je činjenica da Karl ovoga puta nije skrivao pogled ispod sunčanih naočala, već je nosio dioptrijske.

Dizajner je bio gotovo neprepoznatljiv s njima, a njegov je izgled itekako promijenila i gusta brada koju prije nije imao naviku nositi.

Karl Lagerfeld (Foto: Profimedia)

Podsjetimo, ranije ove godine Karl je podignuo popriličnu buru u javnosti nepodržavanjem pokreta Me Too koji se bori protiv seksualnog zlostavljanja žena u Hollywoodu, a u intervjuu za francuski časopis Numéro bio je još oštriji i kontroverzniji. “Ako ne želiš da ti netko spušta gaćice, nemoj biti manekenka. Svaka bi žena u industriji trebala znati u što se upušta. Pridružite se samostanu, tamo uvijek ima mjesta. Oni tamo čak i zapošljavaju!” izjavio je tada.

Kreativni direktor Chanela Fendija više je puta istaknuo kako današnje manekenke i njihove razne optužbe onemogućavaju rad ljudi u modnoj industriji, a napao je i sve one koje su godinama, pa čak i desetljećima šutjele o zlostavljanju.

Karl Lagerfeld (Foto: Getty)

No čini se kako je Karl sada odlučio uzeti ljetni odmor te se odmoriti od svega, pa čak i malo opustiti.

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!