Prije nekoliko mjeseci, lokalni mediji su objavili informaciju da je Tuzlanki, prekrasnoj Rusmiri Zukančić hitno potrebna pomoć i podrška u borbi za život.

Kada se čovjek nađe u situaciji da se suoči da teškom bolešću, nerijetko klone duhom s mišlju da izlaz iz te situacije neće pronaći.

No, nevjerovatno je ono što je uslijedilo nakon saznanja da joj je teška bolest došetala u svakodnevnicu – to su neizmjerna snaga, vjetar u leđa, borba njene porodice, te veliki i odlučni cilj – pobjeda!

Rusmira je jedna istinski bogata žena. Njena kćerka Jasmina odlučila je biti najjača karika u ovom procesu, biti borac, nositelj ove odlučujuće životne bitke. Odlučila je hodati visoko uzdignute glave, ne klonuti niti jednog momenta i u svakom sekundu ove borbe biti oslonac ženi koja joj je podarila život.

Na svom Facebook profilu, ova krasna djevojka, ovaj heroj, objavila je status koji je probudio mnogo emocija u svima, a mi ga prenosimo u cjelosti.

Želimo da svi ozbiljno shvatimo ovu borbu u kojoj se našla porodica Zukančić, te da svi zajedno ustanemo, stanemo uz njih i budemo podrška Rusmiri i njenom velikom ponosu – kćerki Jasmini.

DA, MOGU, kaže Jasmina. DA, MOŽEMO, kažemo vam.

Mi to možemo, svi zajedno! Potrebno je još novca kako bi Rusmira izašla kao pobjednik. Nama je to malo, a njoj ćemo SPASITI ŽIVOT!

DA, MOGU!- Dana kada su mi saopštili na UKC Tuzla da od mame nema ništa, da joj je još malo života preostalo i da ja tu…

Gepostet von Jasmina Zukančić am Donnerstag, 28. Juni 2018

Izvor: radiokameleon.ba

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!